Ik heb het beste slaapmiddel gevonden om slapeloosheid te genezen!

 

Ik was het schaapjes tellen en de late infomercials beu. Ik was het ook beu dat dokters me vertelden dat ze me het beste slaapmedicijn Dormicum 7,5 mg kopen zonder recept  gaven en na een paar nachten beseften dat het helemaal niet werkte. Ik was chagrijnig, kon me niet concentreren op het werk en had niet de energie om in het weekend met mijn kinderen te spelen. Het was tijd om dit te veranderen en als ik niet op de professionals kon vertrouwen, dan zou ik het zelf moeten uitzoeken! Dus na veel onderzoek en het uitproberen van verschillende dingen, ben ik blij te kunnen zeggen dat ik het beste slaapmedicijn heb gevonden en ook een paar andere dingen heb gevonden die me hielpen om ‘s nachts in slaap te vallen!

Als je net als ik bent en de hele nacht ligt te woelen en te draaien, het een eeuwigheid duurt voordat je in slaap valt en je je depressief voelt, moet je deze stappen elke dag beginnen te nemen:

1. Creëer een nachtelijke routine die je elke avond in dezelfde volgorde volgt. Het hoeft niet meer te zijn dan de voordeur op slot doen, de vaatwasser leeghalen, een warm bad nemen, je tanden poetsen en de wekker zetten. Dit zijn gewoon manieren om je lichaam te laten weten dat het tijd is om je klaar te maken om te gaan slapen.

2. Trainen, sporten en nog eens sporten! Het maakt me niet uit hoe je het doet, zorg gewoon dat je hartslag omhoog gaat. Dit is een van de beste manieren om je lichaam te helpen slapen, omdat je lichamelijk uitgeput raakt en het moeilijker wordt voor je lichaam om te vechten om wakker te blijven.

3. Zorg ervoor dat je alleen in je slaapkamer slaapt, zodat je lichaam en geest begrijpen waar deze kamer voor is. Hang, werk of studeer niet in je slaapkamer en zorg ervoor dat je je slaapkamer ‘s nachts zo donker mogelijk maakt.

4. Als je maar één ding doet, doe dit dan: koop het beste slaapmiddel. Ik krijg de mijne online en het zijn supplementen gemaakt van natuurlijke ingrediënten, dus er zijn geen bijwerkingen en ze zijn niet verslavend.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *